Cod COR actualizat permanent. Coduri COR pentru toate ocupatiile. HG / pentru modificarea si completarea HG / privind aprobarea. Redactarea Strategiei Nationale de Export (SNE) , s-a facut urmare (cod CAEN rev 2) şi produsele sale nu sunt de găsit printre. Uploaded by. Deea Larisa. Coduri CAEN Actualizat Uploaded by. Deea Larisa. Formular Cerere Pentru Studenti Inscriere Cursuri BREDEX

Author: Torn Kemi
Country: Uruguay
Language: English (Spanish)
Genre: Life
Published (Last): 16 April 2012
Pages: 59
PDF File Size: 2.1 Mb
ePub File Size: 17.7 Mb
ISBN: 760-5-58523-798-5
Downloads: 27301
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Yozshuktilar

Asistent de cercetare economist in economie agroalimentara. Documente Rubinian Legislatie Articole Dictionar.

România Start-Up Nation – lista codurilor CAEN eligibile în program

Grupa de baza face parte din Grupa majora 2 – Specialisti in diverse domenii de activitate Subgrupa majora 26 coudri Specialisti in domeniul juridic, social si cultural Grupa minora – Specialisti in domeniul social si religios Corespondenta ISCO Cercetator economist in economia mediului. Grupa de baza face parte din Grupa majora 2 – Specialisti in diverse domenii de activitate Subgrupa majora 26 – Specialisti in domeniul juridic, social si cultural Grupa minora – Codduri in domeniul social si religios.

  BLADELOGIC SERVER AUTOMATION PDF

Asistent de cercetare economist in management. Asistent de cercetare economist in relatii economice internationale. Cercetator economist in marketing.

Asistent de cercetare economist in economia mediului. Asistent de cercetare economist in economia generala.

Cercetator economist in economie agroalimentara. Asistent de cercetare economist in gestiunea economica.

Cercetator economist in caaen generala. Secretar economic studii superioare. Nivelul de instruire prezentat este cel stabilit de metodologia Clasificarii Ocupatiilor din Romania. Economistii efectueaza activitati de cercetare, de monitorizare a datelor, de analizare a informatiilor si pregatesc rapoarte si planuri pentru a rezolva problemele economice si de afaceri, dezvolta modele de analiza, explica si prognozeaza comportamentul economic.

Asistent de cercetare economist in marketing. Acestia ofera consiliere pentru afaceri grupurilor de interes si guvernelor pentru a formula solutii la problemele economice si de afaceri prezente sau viitoare. Cercetator economist in gestiunea economica.

Administrator financiar patrimoniu studii superioare. Cercetator economist in relatii economice internationale.

Coduri CAEN firme şi PFA 2018

Este posibil ca, pentru unele ocupatii, sa existe reglementari speciale care a stabileasca alte nivele de voduri necesare. Grupa majora 1 nu are stabilit un nivel anume, continand ocupatii ce necesita nivele de instruire diferite care uneori sunt stabilite prin alte reglementari. Cercetator economist in management.