Curs Hipnoza V1 Oameni Obisnuiti. Vlad-Ionuț Ioniță. Loading Unsubscribe from Vlad-Ionuț Ioniță? Cancel Unsubscribe. Working SubscribeSubscribed. Curs practic de hipnoza (eBook) available to buy online at Many ways to pay. Non-Returnable. We offer fast, reliable delivery to your door. Cursuri Video ONLINE de Dezvoltare Spirituala & Consiliere. Script-uri de Hipnoza si Regresie. Protectie Psiho-Energetica (PSY). Ritualuri de Templu & Initieri.

Author: Shakatilar Mele
Country: Kenya
Language: English (Spanish)
Genre: Health and Food
Published (Last): 2 September 2011
Pages: 390
PDF File Size: 2.79 Mb
ePub File Size: 17.88 Mb
ISBN: 485-6-88669-463-8
Downloads: 32972
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Akinris

Tin cursuri de NLP de multi ani si iubesc sa ghidez oamenii catre comoara lor interioara. Iar asta e rar.

Cabinet Hipnoză – România, Cluj

Tehnici foarte simple, usor […]. In acea perioada invatam si testam constant tot ce aflam din NLP. Se programeaza sedinta inainte cu 3 — 4 zile, timp in care, ca …. A fost prima data cand am inteles cum anume gandesc eu.

Cum eu sunt printre putinii oameni, care cred ca fiecare simptom, fiecare boala, are radacinile in minte, voi dezvolta putin subiectul sau tematica erectie. Oamenii de succes au un punct comun.

Dupa ce ti-ai rezervat locul o sa te contacteze colega noastra Liliana pentru detalii suplimentare. How safe is hypnosis? Primesti dupa fiecare modul toate materialele de curs tiparite si in format Audio pentru acasa.

Curs Hipnoza

Andrei Loiso, unul dintre specialistii Empower cei mai apropiati, v-a pregatit un training de hipnoza in 3 module daca vreti sa invatati si sa practicati tehnicile avansate ale hipnozei. Empower are placerea de a va anunta un training-eveniment semnatura Filipe Carrera cu si despre business networking. Va trebui sa achiti costul primului modul pentru a avea locul tau garantat.

  FOSTEX FE208EZ PDF

Ce veti invata direct de la Robert: Mai mult, daca tocmai isi bea cafeaua cu o tigara pe balcon, in mod sigur ca vei sta la usa si vei astepta, …. Astfel, n-ai nici un risc.

Orarul si hipnoza De la 9 la Remodelarea corporala — sau — marirea sanilor hipnnoza ajutorul hipnozei Fotografie imprumutata de la un canal tv, dintr-o stire prime time, cum ca, prin hipnoza sau reprogramare mentala nu se poate ajunge la cresterea sanilor. Irina si Alex sunt doi romani care urmeaza sa tina o serie de traininguri pentru niste studenti din aceasta tara.

Cursul NLP are 7 module si o Tabaracate un weekend pe luna. Apoi, am descoperit NLP-ul. Cu ocazia aceasta, Andy v-a pregatit cateva clipuri video pe care vreau sa vi le recomand cu mare placere. This site uses cookies.

Pentru detalii despre ce este Alpha Leadership intrati pe site si veti gasi acolo explicatii si resurse foarte interesante! Despre ce este acest workshop: Intre modulele de curs vei avea parte de antrenament, recapitulare si exercitii care sa suplimenteze ceea ce facem la curs si sa solidifice abilitatile care le dobandesti. Exista conceptul cu privitul in ochi, care vine din mesmerism, mai exact din fascinatia privirii, iar in mitologia antica exista mitul Meduzei, care transforma oamenii care o priveau in ochi, in stane de piatra.

  AMIRI BARAKA DUTCHMAN AND THE SLAVE PDF

Apoi am inceput sa inteleg cum gandesc ceilalti. Sunt convins ca foarte multi ati auzit de el — insa a-i fi alaturi, fie numai si pentru 3 ore, este o experienta cu totul extraordinara! Iti dau inca o data datele de contact ale Lilianei: Apasa pe butonul de mai jos si rezerva-ti locul la NLP Vreau sa particip. Si cei doi romani sunt studenti dar au facut niste cursuri de dezvoltare personala si acum, […].

Evolutie Spirituala

Ce e important, daca individul dependent este destul de hotarat sau motivat sa renunte la fumat. Hipnoza Profesionala, 3 module in luna martie 70 de ore de training cu Andrei Loiso in Bucuresti Trainingul are trei module: El este omul superior. Am avut ocazia acum 2 zile sa particip la conferinta Alpha Leadership hjpnoza de Robert Dilts, expert de renume mondial in NLP si consultant pentru mari corporatii.

Munca lui a deschis pentru mine noi orizonturi. Cu ocazia venirii lui in Romania, Robert Dilts va sustine si o conferinta speciala cu si despre alpha leadership.

Bonusuri pe care le primesti la cursul NLP. Cum decurge o sedinta de hipnoza — Stilul personal — -De la telefonul initial incepe calatoria.