Muurbekledingen en voorzetwanden – Read more about gyproc, stud, isolatie, thermogyp, voorzetwanden and premium. See more of GB Construct Algemeen Timmer & Schrijnwerk on Facebook. Log In. or. Create New Account. See more of GB Construct Algemeen Timmer.

Author: Meztira Vigal
Country: United Arab Emirates
Language: English (Spanish)
Genre: Career
Published (Last): 15 June 2009
Pages: 122
PDF File Size: 2.89 Mb
ePub File Size: 12.37 Mb
ISBN: 484-7-35421-679-2
Downloads: 68337
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Taujinn

Metal Stud profielsysteem – Gyproc Mobile

Zo gaan de door Gyproc opgegeven overspanningswaarden in documentatie zoals het Gyproc Doe-Boek, tijdens Gyproc-demo’s en in mailberichten er steeds van uit dat Metal Stud profielen gebruikt worden. Gyproc profielen kunnen herkend worden door de opdruk Gyproc op de profielen.

Alleen dan kan Gyproc de door haar vermelde toepassingen garanderen; voor producten van andere fabrikanten kan Gyproc niet verantwoordelijk gesteld worden en dit in het bijzonder voor profielsystemen. De profielen van Gyproc zijn thermisch verzinkt om roestvorming tegen te gaan.

  DESCARGAR LIBRO LA BRUJA DE PORTOBELLO PAULO COELHO PDF

MSH-profielen hebben aan de onderzijde een uitsparing waarin gemakkelijk Akoestische tape aangebracht wordt.

Door de uitgekiende vorm en staaldikte geven de Metal Stud profielen de ideale stijfheid en stabiliteit aan Gyproc-wanden, -voorzetwanden en -plafonds. Metal Stud profielen zijn immers perfect afgestemd op Gyproc platen.

Elk MSV-profiel is voorzien van 3 openingen voor de doorvoer van kabels en leidingen hou er bij het op maat snijden van de profielen rekening mee dat de overeenkomstige gaten zich op dezelfde hoogte bevinden.

De profielen dienen niet voorgeboord te worden Bijzondere Eigenschappen Elk MSV-profiel is gyyproc van 3 openingen voor de doorvoer van kabels en leidingen hou er bij het op maat snijden van de voorzetwxnden rekening mee dat de overeenkomstige gaten zich op dezelfde hoogte bevinden.

Metal Stud is een gedeponeerde merknaam van Gyproc. Onderdelen Het Metal Stud systeem bestaat uit twee basisprofielen: Dank zij de grotere staaldikte van de profielen wordt een optimale profielstijfheid en -stevigheid bekomen. Metal Stud profielsysteem MS.

  MANAGING WEB PROJECTS BY BREANDN KNOWLTON PDF

De combinatie van Gyproc platen en profielen levert bovendien een uitstekende brandveiligheid op.

De profielen van Vyproc worden getest om te garanderen dat ze de eigenschappen hebben die nodig zijn in de toepassingen waarvoor ze gebruikt worden. De profielen dienen niet voorgeboord te worden.

Mijn profiel Voorwerpen ophangen Geluidsisolatie Wat is geluid? Mijn profiel Vertebra flexibele profielen Vertebra GV.

Het Metal Stud systeem bestaat uit twee basisprofielen: