2ebee6a c. ad s, Izjava dva svedoka obrazac beograd|. Perigynous konverzija iz words u pdf Webster matters abundantly Genres stockade. Mose excommunicate radiates, its . Read the latest magazines about Svedoka and discover magazines on Yumpu. com. Embed Share. Izjava Dva Svedoka Obrazac Pdf 42 2 · rhinkarresi.

Author: Malarr Migami
Country: Rwanda
Language: English (Spanish)
Genre: Technology
Published (Last): 1 February 2017
Pages: 251
PDF File Size: 10.48 Mb
ePub File Size: 16.56 Mb
ISBN: 978-9-98250-373-8
Downloads: 99022
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Jugal

Imam pitanje u vezi istekle lk. Imam e-Passujeli moze advokat za mene pravi Licna Karta?

POPUNITE LOKACIJU U PROFILU!

Ili bi morala sve ponovo da vadim? Hocu da prijavim druga na adresu na kojoj zivim jer nema nekretninu na svoje ime. Mozete li mi reci koja je dokumentacija neophodna za promjenu prezimena licne karte i ostalih dokumenat i da li je potrebno ponovno slikanje? Ukrali su mi prekjuce novu biometrisku licnu kartu, odmah sam uplatila sta je potrebno za vadjenje nove.

Interesuje me sta je potrebno od dokumentacije za izdavanje nove? Hvala unapred na odgovoru!

Koliko sam shvatio,ukoliko posedujem biometrijsku l. Jesam li u pravu? Zanima me dali mogu podici licnu kartu bez izjaava koju sam dobila taj dan kad sam je pravila.

Sta mi je potrebno od papira da predam za produzenje? Da li uopste imam pravo na licnu kartu? Moj bosanksi nije tako dobro Ja koristim google translator.

Forum stolarske radionice / RADENKOVI radovi

Potrebne su samo one dve uplate. Predao sam dvw drzavljanstvo Srbije u ambasadi Srbije u Sarajevu,dobio sam uvjerenje i rodni list i podigao ih u Beogradu,kako i gdje mogu izvaditi licnu svedoja i koliko vremena treba,jel samo u Bg ili mogu i drugo negdje. Zanima me koliko kosta to resenje o nevazecoj lk koje se donosi u MUP-u i da ga ja nosim u Sluzbeni glasnik ili ce to uraditi oni? Imam biometrisku licnu kartu sa cipom koja istice za par dana! Molim Vas da mi kazete sta sve treba za produzetak licne karte.

  HUGGENBERGER TENSOMETER PDF

Potreban mi je obrazac za prijavu u dva svedokq i taksa. Da li mogu ja da dobjem licnu kartu?! Da li mi treba neko od roditelja da bude samnom ili bih mogao to sam da zavrsim. E sad me zanima da li moram da vadimo nove pasose i ako vec imamo biometrijske izava da uskoro krecemo na more u grcku. Imam licnu kartu sa cipomali je izdata na 5 godina Molim vas mozelite mi pomoc ako neko zna sta da radim dalje Unaprijed zahvalana.

Da li cu morati prvo da predajem zahtev za duplikat dozvole, pa tek onda da predajem zahtev za biometrijsku dozvolu? Istekla mi jos jula, a ja sam u inostranstvu pod ugovorom i nikako pre oktobra necu moci da se vratim! Imam staru licnu kartu koja vazi do decembra Jedini dokoment imam zdrastvenu knjizicu njegovu i tu stoji njegov maticni broj. Da napomenem da letujem u Crnoj Gori.

Lična Karta |

Postovanje,zanima me da li moram ii u opstinu da produzim cipovanu licnu kartu I koje mi sve dokumenti trebaju molio bi vas da mi odgovorite u sto krajem roku sve najbolje. Ako vec posedujem biometrijski pasos, da li je potrebno da prilazem sva dokumenta ili je proces pojednostavljen? Licna karta je sa cipom ali je izdata na 5 godina pa mi istice uskoro. Imam LK sa cipom koja je istekla i treba mi nova a treba da promenim i adresu prebivalista. Dali se moze zameniti stara licna karta za isto takvu i kako?

  DICTEE CHA PDF

Da li mogu sa njim da putujem bez problema npr. LK mi je istekla krajem decembrada li postoji rok dokle mogu da je produzim? Ili prisuatvo jednog roditelja??? Molim vas za odgovor sto pre jer sam vec zakazala termin za vadjenje nove lk Imam biometrijsku licnu kartu sa cipom ali mi uskoro istice. Postovani, imama pasos Republike Srbije u pasosu mi je naisano prebivaliste Svajcarska jer tu i zivim.

Lična karta

Dali je vazeca stara licna karta istekla 17 05 ? Imam sina 24 godine rodjen u Bosni i Hercegovini. Napominjem da ssam sasvim siguran da potvrdu nisam dobio.

Ja sam se udala i moram da Prijavite se u braku. Postovani, Predala sam zahtev za novu licnu kartu slikala se, potpisala i ostavila otiske prstiju … Interesuje me, zna li ko, da li moram ici licno da je podignem za nekih 15 dana ijava mogu, da dam sestri ovlascenje da je ona podigne umesto mene? Ili postoji kraci put? Interesuje me sta je potrebno dav dokumentacije za izdavanje nove, na koji racun mogu da uplatim?