Lista principalelor verbe neregulate din engleza. Lista principalelor verbe neregulate in engleza Infinitiv Trecut Participiu trecut Traducere. LISTA VERBELOR NEREGULATE DIN LIMBA ENGLEZA. I. Present Infinitive. II. Past Tense. III. Past Particle. Traducere in limba romana. ARIZE. AROSE. Verbele neregulate ale limbii engleze sunt verbele care nu se supun regulilor generale de conjugare. În lista de mai jos sunt enumerate majoritatea verbelor.

Author: Dojas Kall
Country: New Zealand
Language: English (Spanish)
Genre: Spiritual
Published (Last): 25 November 2016
Pages: 131
PDF File Size: 4.97 Mb
ePub File Size: 20.65 Mb
ISBN: 857-7-75190-388-4
Downloads: 79156
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Maubar

Viitorul apropiat Going To. Adauga comentariu Pentru a adauga comentarii trebuie sa fii membru eCursuri. What colour do you like? Verbul Engleza Indicativ Prezent- Nerevulate. Vorbirea directa si vorbirea indirecta. Ne mai auzim, Invitam la o viitoare vizita!

Cerem sa vorbeasca mai lent, cerem ajutor! De ce nu pot activa p. Cat costa un drum pana la aeroport? Comandam Mancare si Bautura. Cand o sa postati si restul cursurilor?

  CBHPM 2012 PDF

Formare Viitor Engleza – Exercitii. La Restaurant – Lectia 8.

Tabel Cu Verbe Neregulate in Engleza

HTML pe intelesul tuturor 11 lectii online. Tutoriale Cum sa faci orice. Verbele Modale Engleza – Exercitii. Expresii si Formule de Salut.

Verbele neregulate in limba engleza | lista verbelor neregulate in limba engleza

Macaroane cu branza, Unt, Sampanie. Salutam, Ne exprimam bucuria. Substantive Defective de Plural. Verbele Modale in Engleza. Adjectivul in Limba Engleza – Exercitii.

Verbele neregulate – exerciții

Substantive Engleza, Formare Plural- Exercitii. Buna ziua, M-am logat dar tot nu pot deschide lectiile de la 11 la Comparativul de Superioritate Engleza. Rezolvari Forma Negativa Engleza.

De unde esti -En. Doresc sa parcurg acest curs.

Am mare nevoie de ele Leave a Comment Cancel reply. Salutam, Ne cerem scuze! Semafor, controlor de bilete.

Verbe Neregulate in Limba Engleza

Rezolvari – Prezentul si Trecutul Continuu. Rezolvari Substantivul in Egleza – Forma de Plural.

Nepot, nepoata, cei mici.